perjantai 24. elokuuta 2012

Black Metal Wargaming



Tämä hurjaakin hurjempi postaus aloittaa kunniakkaan Khornen siunaaman blogin joka käsittelee taktisia miniatyyripelejä sekä niiden pelausta niin kieliposkella, kuin välillä vähän vakavamminkin.
Teen biographian itsestäni todennäköisesti muutaman päivän sisällä kun on enemmän aikaakin, sillä huomenna suuntana on Orivesi, jossa pidetään:


BURNING HAMMER CUP

Turnaus pelaillaan Oriveden kaupungintalon alakerrassa. Pelimuoto on Kompitonta Warhammer fantasya 2400 pisteen verran. Olen harvinaisen tietoinen, että moni pitää kompitonta fabaa ajan hukkana sekä pelkkänä pelleilynä, mutta kerranhan tässä vain elellään joten miksei nyt kerran voisi mennä.
En ole itse ikinä täysin kompittomasti pelaillutkaan. Seurallammekin pidetään yleensä jonkinlaiset kompit ettei homma mene täysin överiksi.

Omalla kannalla jännä seikka onkin etten ole viemässä itse turnaukseen 100x bloodletterin lauttoja vaikka demoneilla sinne kiidänkin.
Itseasiassa ainoa asia mikä tällä hetkellä rikkoo listassani ETC komppeja on special character (Skulltaker).

Armeijani koostumus on seuraavanlainen:


---

Bloodthirster
-Obsidian armour, Immortal fury, Spellbreaker
[550pts.]


Skulltaker
[150pts.]

Herald of Khorne #1
-Armour of Khorne, Firestorm blade
[140pts.]

Herald of Tzeentch #1
-Spellbreaker, Master of Sorcery
[165pts.]


Bloodletters #1
-29 Bloodletters, Musician, Standard bearer, Icon of Endless War
[391pts.]

Bloodletters #2
-29 Bloodletters, Musician, Standard bearer
[366pts.]

Pink Horrors of Tzeentch #1
-10 Pink horrors, Standard bearer, Musician
[138pts.]

Chaos Furies #1
-5 Furies
[60pts.]


Flesh Hounds #1
-9 Flesh hounds
[315pts.]



Fiend of Slaanesh #1
[55pts.]

Fiend of Slaanesh #2
[55pts.]

---
Khornen valitut kiitävät noutamaan lisää kalloja herransa valtaistuimelle

En usko tällä voittavani, sillä tästä puuttuu n. 100 letteriä että tällä pärjäisi todella hyvin moisessa turnauksessa, mutta en ole tästä liian huolissani. Lisäksi moisella listalla olisi harvinaisen tylsää pelata.
Sivunoottina voisin ilmoittaa, että en saanutkaan oikeita nappeja fiendeihin vaan jouduin viimeisenä vaihtoehtona ostamaan seekers of slaanesh boksin, joiden mounteista sitten "konvertoin" fiendit tähän turnaukseen.

Selonteko tästä turnauksesta tulee toden näköisesti tämän viikonlopun aikana joskin postaus voi venyä maanantaihin. Pahoittelen tämän postauksen kuvan laatua, mutta myöhäisinä tunteina on vaikeaa ottaa parempaa kuvaa.

Hieman muuta tulevaa ja palanen menneisyyttä

Olen suht innokas lotrin/ War of the ringin pelaaja. Tai olisin jos joku muukin pelaisi niitä. olen kuitenkin pyrkinyt kasvattamaan armeijaani tasaiseen tahtiin periaatteella "jos vaikka joskus joku pelaisi". Suureksi ihmeekseni pääsin viime viikolla pelaamaan ensimmäistä kertaa War of the Ringia. Omana joukkueenani oli tällöin Fallen Realms ja tarkemmin ottaen Itäläiset Khamuleineen. Liittolaisina oli pari luolapeikkoa.

Peli oli harvinaisen nautittava ja nopea tempoisempi mitä olin odottanut. muutamia loogisia ihmetyksen aiheita toki löytyy, mutta tekijänä on kuitenkin Mat Ward sekä GW, joten olihan se nyt oletettavaa.

Khamul ja kumppanit

Easterlingit ovat mielestäni pahuksen hienon näköisiä ja War of the ringissä vielä hyvin tehokkaitakin. Khamul 4 Easterling komppanian kanssa pieksi 6 komppanian uruk-hai ryhmän jonka johtoryhmästä löytyi perus kapteenin lisäksi Lurtz.

Jos teillä tulee olemaan mahdollisuus koittaa tätä peliä, niin suosittelen tätä lämpimästi. En tosin takaa, että tämä peli olisi missään määrin hyvä turnauspelaajan silmissä.

Puolenkuun pelit aloitti juuri toimintansa Tampereella. Allekirjoittanut kävi tietysti vilkaisemassa liikettä ja ei helevetti; liikkeellä on 3x isommat tilat kuin Tampereen fantasiapeleillä ja nappeja ja oheiskamaa löytyy hyllyiltä sen mukaisesti. Olin harvinaisen positiivisesti yllättynyt sillä hyllyt pursusivat myös Lotr kamaa. Mukaan lähtikin hieman vahvistuksia itäläisille:

Haradrim raiderit sekä ylimääräinen kapteeni ja lippu vahvistavat itäläisten linjoja
Mukaan lähti myös kolme Gondorin keihäsmiestä mikä oli kyllä löytö siinä mielessä että itse blisteri oli niiltä ajoilta kun Kaksi Tornia elokuva ilmestyi. Olin suhteellisen tohkeissani.

Ennen kuin tämä postaus laajeenee yli äyräiden pienen novellin tasolle toivottelen kaikille hyvää viikonloppua ja hyvää pelionnea.

Yours truly

-Himulus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti