sunnuntai 11. elokuuta 2013

Welcome to the Jungle!

Huhhuijaa!
Kesä näyttäisi olevan lopuillaan ja hurahtikin ohi että soi. "Oikeassa" elämässä on kiirettä pitänyt niin figuilun kannalta kuin sitten koko muunkin elämän. On ollut turnauksia, kampanjoita sun muuta aikaa ja hermoja vieviä settejä, joiden takia nyt ei vaan ole jaksanut blogia päivitellä. Blogin päivittely tahtia tuntuisikin kuvaavan hyvin sana "epäsäännöllinen". Mutta vähät siitä. Tämän kertainen postaus koskee vaihteeksi maaston tekemistä ja kuten otsikosta voisi päätellä, niin kamalan jäätikkömäisestä alueesta ei takuulla ole kyse.

Otin muutama kuukausi aiheekseni tehdä 4' x 4' pelipöytä jossa voisi sitten reeniä mahdollisia patrol turnauksia tai sitten vaan pelata pienempiä skirmish pelejä. Sillä Urbaani sekä "viheriäiset salot" teema on aikalailla kulutettu puhki, halusinkin kokeilla jotain erilaista. Päädyinkin sitten pienen resurssi inventaarion kautta viidakko teemaan. Ja tässäpä muutama tähänastinen tuotos:

Monumentti

Tiheäkasvusto nro. 1

Tiheä kasvusto nro. 2


Ja bonuksena vielä muutama vaiheessa oleva:


Kentän Centerpiece "The Loading Dock"
Itse alusta on varastoinnnin vuoksi magnetisoitu.


Häthäisesti kyhätty suojapaikka


Että semmoista. GW:n materiaalin ryöstin suurimmaksi osaksi klubiltani, johon tosin myös aion tämän kentän sijoittaa. muuten materiaali onkin perinteisiä maasto materiaalia. Kasvusto on tehty Citymarketissa myytävästä muovikasveista. Tämän projektin toteuttamiselle tulikin äkillinen aikarajoite, joten jatkoa todennäköisesti on tulossa suhteellisen pian.

4 kommenttia:

 1. Hienoa jälkeä. Jouduin avaamaan nuo ensimmäiset kuvat pari kertaa uudelleen, ihan vaan ihastellakseni tyylikästä asetelmaa. Teitkö tuon Imperial Aquilan alusta asti itse, vai käytitkö siihen jotain valmista pohjaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Aquila löytyy tästä GW:n paketista:
   http://www.games-workshop.com/gws/catalog/productDetail.jsp?catId=cat440312a&prodId=prod630018a

   Poista